I' m back!!!

by 11:31:00 π.μ. 2 αγκάθια

Good evening ladies and gentlemen!!!

Επέστρεψα από το Ίνγκλαντ και έχω πολλά να πω...Από πού να αρχίσω?Από την αρχή φυσικά.
Παρασκευή έφτασα στο Gatwick με μία ώρα και κάτι καθυστέρηση και με μία πτήση, όχι και τόσο ευχάριστη.Είχα δίπλα μου μια οικογένεια Άγγλων (ζευγάρι με 3 παιδάκια) και μιλάμε για ΤΗΝ φασαρία και για ΤΗΝ βρωμιά!!!Τελοσπάντων!

Ο καιρός χειμωνιάτικος και βροχερός.Τί πρωτότυπο!Τρελλή κίνηση παιδιά...Χάσαμε και μια στροφή και κάναμε 5-6 γύρους, αλλά δεν βαριέσαι...Κουτσά, στραβά φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας.Αφήσαμε τα πράγματα στα γρήγορα και φύγαμε για την συναυλία των λατρεμένων μου Porcupine Tree!Τί να πώ!Απίστευτος κόσμος και τεράστιο το Apollo Hammersmith.
Το συγκεκριμένο θέατρο χωράει 5000 όρθιους και 3632 (λεπτομέρεια) καθισμένους.Η συναυλία ήταν SOLD OUT, οπότε ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί!Είχα ξαναδεί συναυλία στην Αγγλία κι έτσι δεν με παραξένεψε το γεγονός που καθόμασταν και που φυσικά κανένας δεν κάπνιζε μέσα στο χώρο.Αλλά πολύ ξενέρωτοι οι Άγγλοι ρε παιδάκι μου. Πάλι καλά που μας σήκωσε όρθιους προς στο τέλος ο Steven κι έτσι ξεδώσαμε!Είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη φορά που τους έχω δει...Η βραδιά έκλεισε με ισπανική κουζίνα...

Το Σάββατο ο καιρός μας έκανε τη χάρη κι έφτιαξε λίγο κι έτσι βολτάραμε και είπαμε να δοκιμάσουμε ιρανική κουζίνα.Καλά μιλάμε για πολύ φαΐ.Το μαγαζί, αν και υπόγειο ήταν πανέμορφο.Η διακόσμηση με φαναράκια, με χρωματιστά υφάσματα και μαξιλάρια σε μάγευε πραγματικά.Κι είχε μια μυρωδιά υπέροχη που σε μεθούσε.Το ιρανικό φαγητό είναι πολύ κοντά στα δικά μας μεσογειακά γούστα και δοκίμασα ίσως και την πιο ωραία μελιτζανοσαλάτα!!!

Το πρόγραμμα μετά είχε θέατρο...Αχ!Και μας είχε προειδοποιήσει ο ταξιτζής την προηγούμενη! Η ιστορία της παράστασης είχε να κάνει με ένα gay ζευγάρι, που ο ένας σκοτώνει τον άλλον και μετά αυτοκτονεί.Έλα που μέσα στην εβδομάδα αυτοκτόνησε ο πρώην φιλος του Matt Lucas, πρωταγωνιστή του έργου!!!Αμέσως ακύρωσε κάποιες παραστάσεις κι ελπίζαμε πως δεν θα ακύρωνε τη δική μας.Έξω από το θέατρο όμως, μας περίμεναν κάτι μαυροφορεμένοι τύποι, οι οποίοι μας διέψευσαν κι έτσι πήραμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε...Πνίξαμε τον πόνο μας σε μια pub που δυστυχώς δεν είχε την μπύρα που μ' αρέσει, αλλά περάσαμε όμορφα!

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία...Την βροχερή Κυριακή κινηθήκαμε στο ποτάμι...Πήγαμε και στην Tate (γκαλερί) τρομάρα μας και απολαύσαμε τέχνη να φάνε και οι κότες!!!Τελικά ανεβήκαμε στον τελευταίο όροφο και με φανταστική θέα, φάγαμε τηγανητές πατάτες με μπόλικο κέτσαπ!Μιλάμε για πολλή τέχνη!!!

Η άχαρη επιστροφή τη Δευτέρα με προσγείωσε κανονικότατα στην πραγματιτκότητα και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε!Έφερα και λίγο χειμώνα στην βαλίτσα μου (σόρυ), ήρθα και στη δουλειά το πρωί, ενώ ήθελα να χουζουρέψω...Αλλά ρε παιδιά...αξίζει όλη η μούχλα για να εκτιμάμε τα μικρά πραγματάκια που κάνουμε και που ομορφαίνουν τόσο τη ζωή μας...έτσι δεν είναι?

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 σχόλια:

  1. Σκασίλα μου για το ιρανικό φαγητό. Σκασίλα μου και για το gay ζευγάρι. Αλλά Porcupine Tree στο Hammersmith Apollo?! Ε τι να σου πω. Σε μισώ να το ξέρεις!
    Εισιτήρια απ'το site του συγκροτήματος έκλεισες?
    Για δώσε λεπτομέρειες γιατί ακόμη να ανακοινώσουν ημερομηνία για Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα κανόνισε ο καλός μου...(θα μάθω λεπτομέρειες και θα σου πω).Είμαστε όπως βλέπεις, τρελλλλλλοί φαν!!!Η συναυλία ήταν εκπληκτική και αποκλειστικά για τους λάτρεις τους.Έπαιξαν όλο το Incident και μετά παλιά κομμάτια...Πολύς κόσμος και τέλειος ήχος!Εννοείται ότι θα τους ξαναδώ, αν έρθουν καμιά Σαλόνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...