District 9

by 7:42:00 μ.μ. 0 αγκάθια

"Πριν 20 χρόνια, εξωγήινοι ήρθανε για πρώτη φορά στη Γη. Η ανθρώπινη κοινωνία περιμένανε μια βίαιη επίθεση ή κάποια συνεργασία που θα οδηγούσε σε μεγάλα τεχνολογικά άλματα. Κανένα από τα δύο όμως δεν συνέβει. Αντίθετα, οι εξωγήινοι ήρθανε σαν πρόσφυγες.Μια ιδιωτική εταιρία αναλαμβάνει να τους ελέγχει, συγκεντρώνοντάς τους στην Αφρική, στο District 9. Αδιαφορώντας για την υγεία των εξωγήινων, η εταιρία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει πως να ενεργοποιήσει τα εξελιγμένα όπλα τους. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν ένα μέλος της εταιρίας έρχεται σε επαφή με ένα μυστηριώδη ιό που του αλλάζει το DNA και ξεκλειδώνει τον εξωγήινο οπλισμό."

Μόλις το είδα κι έχω να πω, πως μου άρεσε πάρα πολύ.Είχα καιρό να δω κάτι καλό με εξωγήινους και δεν απογοητεύτηκα.Δεν είχα ακούσει τίποτα για την ταινία κι ίσως αυτό να ήταν και το καλύτερο.Η πλοκή σε κρατάει από την πρώτη στιγμή.Δεν βαριέσαι καθόλου, αν βέβαια σου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες.Αλλιώς ξεχάστε το!!!Έχει πολλές σκηνές βίας κι αηδίας, αλλά αυτό το κάνει αρκετά ρεαλιστικό.Διαφορετικά, θα έβλεπα για πολλοστή φορά τον "Ε.Τ. τον εξωγήινο".Πολύ πρωτότυπο το σενάριο και η σκηνοθεσία άψογη.Ο πρωταγωνιστής εντωμεταξύ, δεν είναι ηθοποιός.Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ειδικός στα εφέ.Μετά από αυτήν την προσπάθεια του, εγώ λέω να το ξανασκεφτεί.Τον σκηνοθέτη Neill Blomkamp δεν τον γνωρίζω, αλλά με την υπογραφή του Peter Jackson στην παραγωγή, τί μπορεί να πάει στραβά?Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ταινία που την ξαναβλέπω ανετότατα και αν είστε φαν του είδους, δεν πρέπει να την χάσετε...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...