Ο έρωτας κι ο βήχας....

by 12:01:00 μ.μ. 0 αγκάθια
"Στην ιατρική ο βήχας είναι ένα συχνό και επαναλαμβανόμενο αντανακλαστικό το οποίο βοηθάει στον καθαρισμό των αναπνευστικών οδών, των βρόγχων και των πνευμόνων, από φλέγματα και ξένα σώματα όπως η σκόνη και τα μικρόβια. Το αντανακλαστικό του βήχα αποτελείται από τρία στάδια: την εισπνοή, την εκπνοή η οποία βρίσκει αντίσταση στην επιγλωτίδα και απο μια δυνατή απελευθέρωση αέρος από τους πνεύμονες που ακολουθείται από το άνοιγμα της επιγλωττίδας και απο έναν έντονο ήχο."


Ακόμα δεν μπήκε το φθινόπωρο και αρρώστησα.Εδώ και 4 μέρες ένιωσα στο πετσί μου (που λένε) το παραπάνω σχόλιο.Κλεισμένη στο σπίτι δεν έκανα τίποτε άλλο από το να βήχω και να βλέπω τηλεόραση.Χαρά στους γείτονές μου!Μόνο αυτό έχω να πω!!!Έκανα την νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα.Μόνο όρθια δεν έβηχα.Οπότε, γιατί να ξαπλώσω;Βρήκα καινούρια στάση ύπνου.Ορθή γωνία.Δεν ξέρετε τί χάνετε, αν δεν την δοκιμάσετε...για τον ύπνο εννοώ, αμέσως εσείς!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...