Ρεύμα καπούτ!!!

by 12:15:00 π.μ. 3 αγκάθια


Πρώτο θέμα γίναμε πριν από λίγο στην ηλεκτρονική εφημερίδα Ζούγκλα (κλικ)

για την διακοπή ρεύματος που είχαμε πριν κανά μισάωρο.Την ώρα που έσβησαν τα φώτα, είχα ανοίξει το ψυγείο για βραδινό νεκταρινάκι κι είδα το φως του να τρεμοπαίζει."Ώχ είπα, πάει κι αυτό το λαμπάκι" και μετά σκοτάδι...Δεν μπορώ να πω, αγριεύτηκα μόνη μου.Βγήκα στο μπαλκόνι, όπως κι οι υπόλοιποι γείτονες, άναψα τα κεράκια μου κι έβαλα το ipod να παίζει "sex and the city".Με μεγάλη αγωνία έβλεπα την κόκκινη μπάρα της μπαταρίας κι έλεγα πως δεν θα μου φτάσει, σε περίπτωση που καθυστερούσε να έρθει το ρεύμα.Ευτυχώς όμως, ήρθε σχετικά γρήγορα κι έτσι επέστρεψα στη Νόβα και στην "Δολοφονία του Jesse James".Συμπέρασμα από τη σημερινή βραδιά...Φορτίζουμε πάντα τα κινητά και τα mp3 μας γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Εμας μας επιασε κατω στην αγορα και ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακο το ολο σκηνικο.
    Μονο τα αυτοκινητα εφεγγαν λίγο την ολη κατασταση.
    Πιστεύω μάλιστα ότι αφου τελείωνες το ποτό σου σε καφετέρια του πεζοδρόμου θα μπορούσες χαλαρώτατα να αποχωρήσεις χωρίς να πληρώσεις. Λέμε τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως αυτό που λένε ότι ο πολιτισμος μας τελειώνει όταν κοβεται το ρευμα ειναι περα για περα σωστο.
    Τα τηλεπικοινωνιακα δίκτυα φορτωσαν απιστευτα , λογικα πολλες κεραιες και αναμεταδοτες τα εφτυσαν ασανσερ σταματησαν...

    Κλαφτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα ότι στο Κιλκίς 10 κλήσεις είχε η Πυροσβεστικη για απεγκλωβισμό από ασανσερ.Στη γειτονια μου 2 φορές ήρθαν.Ήταν ρομαντικά πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...