Το τέλειο σάντουιτς...

by 12:46:00 μ.μ. 0 αγκάθια


Τον μαθηματικό τύπο για τη δημιουργία του τέλειου σάντουιτς προτείνουν Βρετανοί επιστήμονες, ο οποίος είναι αποτέλεσμα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου χρησιμοποιήθηκαν ανθρώπινα πειραματόζωα και περίπλοκα εργαλεία μέτρησης


Βρετανοί επιστήμονες επεξεργάστηκαν ένα μαθηματικό τύπο για τη δημιουργία του τέλειου σάντουιτς με τυρί χάρη σε μια επιστημονικά υπολογισμένη δοσολογία μαγιονέζας, σαλάτας και τυριού τσένταρ, ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της μελέτης στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.


Η εξίσωση αυτή, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν εννέα μεταβλητές, τέθηκε στη διάθεση του κοινού στην ιστοσελίδα
www.cheddarometer.com ώστε οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να φτιάξουν το σάντουιτς στα μέτρα τους, προσαρμόζοντας την ποσότητα του τυριού τσένταρ αναλόγως με τα επιλεγμένα συστατικά.


Για τους μαθηματικούς, ο τύπος είναι


W=[1 + ((bd)/6.5)) - s + ((m-2c)/2) + ((v+p)/7t)] (100 + l/100).

"W" είναι το πάχος του τσένταρ σε χιλιοστά, "b" το πάχος του ψωμιού και "d" η σύστασή του (λευκό, ολικής αλέσεως...),"s" είναι η ποσότητα της μαργαρίνης ή του βουτύρου και "m"ο όγκος της μαγιονέζας.
Οι άλλες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη είναι οι ποσότητες από το μαρούλι
("I") , τις πίκλες ("p") και την τομάτα ("v").

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...