Boys and Girls alone!!!

by 10:18:00 μ.μ. 0 αγκάθια
Ryan stands on the porchΤί άλλο θα δουν τα ματάκια μας!!!Στο αγγλικό channel 4, μετά από την τεράστια επιτυχία επί σειρά ετών του Big Brother, τώρα βλέπουμε ριάλιτι με παίχτες μικρά παιδιά.10 αγόρια και 10 κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών ζουν μόνα, όπως οι μεγάλοι.


Έχουν χωρίσει τα αγόρια από τα κορίτσια σε δύο διαφορετικά χωριά.Πρέπει μόνοι τους να μαγειρεύουν, να πλένουν τα ρούχα τους και να καθαρίζουν το σπίτι που μένουν.Έδωσαν κάποιο χρηματικό ποσό στα παιδιά να το ξοδέψουν όπου θέλουν.


Αποτέλεσμα ήταν τα αγόρια να αγοράσουν με τα λεφτά τους παιχνίδια και ψιλοπράγματα, ενώ τα κορίτσια γέμισαν 3 καροτσάκια με τεράστιες ποσότητες φαγητού.Τρεις μέρες πέρασαν και τα αγόρια ήδη είναι βρώμικα, πεινασμένα και θέλουν τις μαμάδες τους.


Η εκπομπή κάνει πάταγο αυτή τη στιγμή και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για λίγα "χρήματα και δόξα"!!!Και καλά κάνει το κανάλι και τα παιδιά, γιατί όχι, πείτε μου ποιό παιδάκι 8 χρονών δεν θα ήθελε για λίγες μέρες να παίζει όλη την ώρα και να τρώει ό,τι χαζομάρα θέλει, χωρίς τον έλεγχο του μπαμπά και της μαμάς!Αυτό που με εξοργίζει είναι φυσικά οι ίδιοι οι γονείς.Ποιός λογικός ενήλικας φέρνει σε τέτοια θέση το παιδί του;Ποιός ο λόγος για όλο αυτό το τζέρτζελο!!!Δεν είμαι γονιός ακόμα, αλλά κάποια στοιχειώδη πράγματα τα έχω μάθει από τους δικούς μου γονείς.Δεν χρειάζεται να παίρνει μαθήματα επιβίωσης ένας 8χρονος από τόσο νωρίς.


Οι Άγγλοι καλό θα ήταν πρώτα να δώσουν βάση στην εκπαίδευσή τους και στην μάθηση, γιατί πλέον πολύ μικρό ποσοστό Άγγλων σπουδάζει κι ύστερα να κοιτάνε τις τηλεθεάσεις τους και τα διασκεδαστικά τους προγράμματα.Άποψή μου φυσικά.Μπορεί να κάνω και λάθος!Αλλά δυστυχώς οι στατιστικές τους άλλα λένε!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...